Lenjerii de pat fabricate in Romania

Despre noi “Fabricat in romania”

Va invitam sa pasiti in lumea noastra, lumea textilelor pentru casa de calitate, fabricate in Romania, cu grija si atentie pentru detalii, pentru calitate si in special pentru confortul dumneavoastra.

Universul pe care dorim sa-l cream este unul unic, croim in atelierul nostru, in fiecare zi, lenjerii de pat, cuverturi, perne decorative, fete de masa si multe alte produse textile. Le realizam din materiale de calitate, atent alese, astfel incat produsele noastre sa fie de cea mai buna calitate.

In magazinul nostru veti putea gasi lenjerii de pat din bumbac 100% cu diferite texturi si densitati. Periodic, aducem modele noi si incercam sa acoperim toate gusturile si o paleta cat mai larga de culori, astfel incat sa va putem oferi inspiratie in decorarea caminului dumneavoastra intr-un mod cat mai armonios.

Ne laudam cu eticheta ÔÇťProdus in RomaniaÔÇŁ pentru textilele croite, cusute si ambalate in atelierul nostru atat cu dimensiuni standard pentru marile lanturi de hipermarcheturi din tara si pentru magazinele noastre on-line, cat si pentru produse cu dimensiuni atipice confectionate pentru hoteluri, pensiuni si restaurante.

Completare gama textile

Pentru a completa gama de textile pentru casa, produse de noi, am stabilit contracte cu marile fabrici de textile din Turcia, apreciate pentru calitatea produselor lor. Acestea produc pentru noi, cu standardele noastre de calitate, cu eticheta noasta pentru recomandarile de intretinere, prosoape de baie, de bucatarie, halate de baie, cuverturi si paturi, covoare decor etc

 

Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati la adresa de e-mail: lenjerii.romania@gmail.com